Akbank, Girişimcilik Programında Yeni Yatırımlar Yaptı

Akbank, Girişimcilere Yönelik Yatırımlarını Artırıyor

Akbank, Akbank+ kurum içi girişimcilik programı aracılığıyla kendi çalışanlarına destek sağlayarak yeni yatırımlar yapmaya devam ediyor. Bu program sayesinde 4 yeni girişim ekosisteme katılırken, Akbank’a yapılan toplam yatırım tutarı 2 milyon dolara yükseldi.

Akbank+, İnovasyona Destek Veriyor

Akbank, Akbank+ programı ile girişimciliği ve inovasyonu teşvik ederek Akbank çalışanlarına destek olmaya devam ediyor. Akbank LAB’de hayata geçirilen bu program, Akbanklıların girişimlerini tam zamanlı olarak sürdürmelerine olanak tanırken, programı başarıyla tamamlayan çalışanlar yatırım alarak girişimciliklerine devam edebiliyor.

Akbank’ın verdiği bilgiye göre, banka içinde geliştirilen girişimler desteklenmeye devam ediyor. İlk dönemde Voltla’ya 500 bin dolar yatırım yapıldıktan sonra Fundero’ya 200 bin dolar, ikinci dönemde ise 400 bin dolar değerinde yatırım yapıldı. Bu girişimlerin yanı sıra atık süreçlerini dijitalleştiren Waste Log ve elektrikli araç kullanıcılarına hizmet sunan Voltla gibi yenilikçi girişimler de desteklenmeye devam ediyor. Akbank+, yaptığı yatırımlarla toplamda 2 milyon dolarlık bir desteği aştı ve üçüncü döneme hazırlanıyor.

Akbank Yetkililerinden Olumlu Geri Bildirimler

Akbank Bireysel Bankacılık ve Dijital Çözümler Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce, programın başarısından memnuniyet duyduklarını belirterek yenilikçi çözümlerle müşterilere ve iş ortaklarına değer sağlamaya devam ettiklerini vurguladı. Akbank İnsan ve Kültür Genel Müdür Yardımcısı Pınar Anapa ise programın Akbank çalışanlarına önemli bir gelişim fırsatı sunduğunu ve başarılı girişimlerle ekonomik, çevresel ve toplumsal değer oluşturmanın gurur verici olduğunu dile getirdi.

Fundero ve Voltla: Başarılı Girişimler

Akbanklılar Uğur Emre Baykal, Tarık Hayat ve Mehmet Bora Aydın tarafından geliştirilen Fundero, e-ticaret sektörüne yenilikçi bir finansman platformu sunarken Esra Gül Korkmaz ve Özgür Barış tarafından geliştirilen Voltla, elektrikli araç kullanıcılarına özel hizmetler sunuyor. Başarılı girişimler arasında yer alan Fundero ve Voltla, yeni yatırımlarla büyümeye devam ediyorlar.

Related Posts

Küreselde artan altın talebi Türkiye’de sert düştü!

Dünya Altın Konseyi, 2025 yılının birinci çeyreği için küresel altın talebine dair raporunu yayımladı. Raporda, talebin artış gösterdiği ancak altın takı talebinin rekor fiyatlar nedeniyle ciddi oranda azaldığı belirtildi. Türkiye’de ise altın talebi, özellikle yatırım ve mücevher talebindeki düşüşle birlikte önemli bir gerileme kaydetti.

UTTS sancılı başlıyor

Aşırı pahalı fiyatla satıldığı için yoğun eleştiri alan Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi (UTTS), uygulamanın başlayacağı 1 Mayıs’a iki gün kala çöktü. Saatlerce giderilemeyen teknik arıza nedeniyle Türkiye genelinde Taşıt Tanıma Birimi (TTB) montajı yapılamadı.

TCMB Olağan Genel Kurulu yarın yapılacak

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) 93. Hesap Dönemi Olağan Genel Kurul Toplantısı, yarın Ankara’da gerçekleştirilecek.

Türk elektronik sektörü “ticaret savaşından” güçlenerek çıkabilir

Türk elektronik sektörü, “ticaret savaşları” olarak nitelendirilen ve dünyada gümrük vergisi düzenlemelerinin, alternatif tedarik ve pazar arayışlarının artmasına yol açan dönemde önemli bir potansiyele sahip bulunuyor.

Ehliyet sahipleri dikkat! 3 ay içinde yapmayan 7 bin 438 lira para ödeyecek

Eski tip ehliyetini 31 Temmuz’a kadar yenilemeyenler hem sürücü belgesini kaybedecek hem de 7 bin liradan fazla ceza ödeyecek. 4 milyonu aşkın kişi için kritik uyarı yapıldı.

İmamoğlu operasyonları sonrası rezervlerde düşüş sürüyor: Fatura ağırlaşmaya devam ediyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik operasyonların ardından Türkiye’nin uluslararası rezervlerinde yaşanan düşüş devam ediyor. Ekonomik göstergeler kamu ve özel sektörün döviz yükümlülüklerinde artış olduğunu gösteriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir